مرکز میانی آزما بهعنوان یک مرکز میانی خصوصی، وظیفه صدور گواهی الکترونیکی را بر اساس سند سیاستهای گواهی الکترونیکی، بر عهده دارد.
IaaS مخفف Infrastructure-as-a-Service، به معنای زیرساخت بهعنوان یک سرویس است. IaaS پیش از آنکه در سرویسهای میزبانی سرور رایج گردد، یک مدل از خدمات ابری بود که به سازمانها و کاربران امکان میدهد منابع محاسباتی مانند سرورها، شبکه و ذخیرهسازی را بصورت مجازی انجام دهند. در این مدل، سرویسدهنده ابر عمومی IaaS، مسوولیت خرید، نصب و نگهداری زیرساخت فیزیکی را برعهده دارد و سازمانها تنها مسوولیت مدیریت و پیکربندی منابع مجازی دارند.
اما جدیدا برخی از دیتاسنترهایی که خدمت میزبانی سرور ارائه میدهند، IaaS را نیز به خدمات خود اضافه کردهاند. اینکه کدامیک از این دو سرویس، توسط کسب و کارها انتخاب شود، قدری سخت به نظر میآید و پاسخی قطعی درباره آن وجود ندارد. ما در این مقاله مزایا و معایب سرویس کولوکیشن IaaS را ذکر کردهایم تا بتوانید اطلاعاتی جهت تصمیمگیری بهتر بدست آورید.
انتخاب درست یک سرویس “colocation server” برای میزبانی سرورهای شما اهمیت بسیاری دارد. یک سرویس کولوکیشن قوی و قابل اعتماد منجر به دسترسی مداوم و بدون قطعی سایت و خدمات آنلاین سازمان یا شرکت شما خواهد شد. همچنین، با استفاده از سرویس “colocation server” با پهنای باند بالا و زیرساخت قدرتمند، سرعت بارگذاری صفحات و محتوای سایت شما بهبود مییابد. این امر بر تجربه کاربری و کاهش نرخ ترک کاربران تأثیر مثبتی دارد. بهره مندی از امکانات امنیتی پیشرفته، امکان تغییر منابع سرور در مواقع نیاز و استفاده از یک تیم پشتیبانی فنی حرفهای مزایای دیگر انتخاب مناسب یک سرویس میزبانی سرور مناسب هست.
با مطالعه این مقاله، شما به دستورالعملها و نکاتی برای انتخاب بهترین سرویس “colocation server” برای نیازهای خاص خود آشنا خواهید شد.
در اتاق های سرور و هر اتاق امن دیگر بدلیل حساسیت موجود می بایست فاکتور های شرایط پیرامونی مانند دما ، رطوبت، برق شبکه، آتش سوزی، نظارت تصویری و موارد دیگر مورد پایش قرار گیرد تا در صورت بروز خطا امکان سریع کنترل شرایط محیطی وجود داشته باشد و مدیریت بحران به راحتی انجام پذیرد. وجود سیستم هشدار دهنده تنها کافی نیست و در این صورت نیازمند یک سیستم کنترل و مانیتورینگ شرایط پیرامونی (EMS) هستیم تا کلیه پارامترها اتاق های سرور و هر اتاق امن دیگر قابل دسترس برای مدیر و پرسنل NOC باشند.
در حالیکه دیتاسنترها پیچیدهترین زیرساختها را در اختیار دارند، اما با چالشهای متعددی هم مواجهاند. مثلا امنیت، بزرگترین مشکل یک دیتاسنتر است. هر بخشی از یک دیتاسنتر، از زیرساخت آن گرفته تا شبکه، پلتفرم و سرویسها در معرض انواع تهدیدات امنیتی داخلی و خارجی هستند. ضمن آنکه خود دیتای دیتاسنترها در معرض انواع تهدیدات هکری، افشاء اطلاعات و غیره هستند.
جدای از سختی مدیریت و نگهداری از یک دیتاسنتر در زمینه مسائل فنی، در اختیارداشتن نیروی فنی خبره برای نگهداری از سختافزار و نرمافزارهای دیتاسنتر، مسالهای مهم برای مدیران دیتاسنتر است.